Sisteme Giriş Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz;

http://kirklareliuni.buluttakademi.com/ adresinden sisteme giriş yapabilirsiniz.

• Sisteme Giriş yapan öğrenciler geçerli profil bilgilerini ve özellikle aktif e-posta adreslerini girmeleri rica olunur. Şifrenizi unutmanız halinde bu e-posta adresleri ile iletişim kurulacaktır.
  • Şifrelerini unutanlar Şifremi unuttum linkine kullanıcı adlarını girerek sisteme kayıtlı e-posta adreslerine gelecek olan aktivasyon mailini kullanabilirler.
  • Ek Kontenjan ile gelen öğrencilerimizin sisteme kayıt olma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle bir süre giriş yapamayabilirler
  • Devamsızlık ve notlandırma ile ilgili sorularınızı Ders öğretim elemanınıza sorunuz.
  • uzem@klu.edu.tr ye göndereceğiniz e-postalarınızda
    • Ad soyad
    • Öğrenci no
    • TCKN
    • Geçerli e-posta adresi
    • Okul/Fakülte/Birim/Bölüm
    • Sorunun ayrıntılı açıklaması gerekirse ekran görüntüsü

gibi bilgileri mutlaka gönderiniz. Aksi taktirde kim olduğunuz ve sorunun niteliği hakkında yorum yapamayacağımız için yardımcı olamayabiliriz.

İyi Çalışmalar