Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Örgün Derslerin Uzaktan Eğitim Portalı Ile Desteklenmesi

04/09/2019 12:45:46 - 04/09/2019 12:45:46 - 29828 Okunma

2019-2020 güz döneminden itibaren Kayalı Kampüsü içerisindeki birimlerden talep eden öğretim elemanlarımıza derslerine destek vermek amacı ile uzaktan eğitim portalımızı (ALMS) açıyoruz. http://kluzem.klu.edu.tr/ adresinden ulaşabilecek eğitim portalımız sayesine aşağıdaki aktiviteler ile örgün dersler zenginleştirilebilir.

• Öğrenciler ile çeşitli dosya formatlarında (Pdf, Word, Powerpoint vb.) ders materyalleri paylaşılabilir.
  • Derse yardımcı videolar paylaşılabilir.
  • Youtube, vimeo gibi video paylaşım portallarından video bağlantıları paylaşılabilir.
  • Çevrimiçi kısa sınavlar yapabilir.
  • Ödev verilebilir ve portal üzerinden ödevler toplanabilir.
  • Sanal sınıf uygulaması ile çevrimiçi ders ve görüşmeler yapılabilir.
  • Anket, toplu mesaj ve duyuru yapabilir.
  • Yukarıda verilen tüm aktivitelerin öğrenciler tarafından incelendiği veya gerçekleştirildiği ile ilgili raporlar alınabilir.

Örgün derslerini ALMS kullanarak desteklemek isteyen öğretim elemanlarımızın 16.09.2019 tarihine kadar aşağıdaki bağlantıda yer alan formu doldurmaları gerekmektedir. Daha sonra belirlenecek bir tarihte ALMS kullanımına yönelik eğitim planlanacaktır.

Başvuru Formu

Uzaktan Eğitim Ders Destek

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.