T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

It Academy Kurs Kayıtları Başlamıştır

22/03/2018 13:41:25 - 22/03/2018 13:41:25 - 2092 Okunma

KLU IT Academy Programı bünyesinde Sağlık Sektörü için İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, MS Ofis Uzmanlığı, MS Yazılım Uzmanlığı ve Dinamik WEB Uygulama Geliştirme (PHP ve MySql) kursları açılacaktır. Kayıtlar 12 Mart 2018’ de başlayacaktır. Kurslara Kayıt yönergesi:

Kurslara kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip etmelidir.

1. Öncelikle itacademy.klu.edu.tr adresinden ilgili kursa kayıt olunmalıdır.
  2. Kayıt olunan kursun ücreti KIRLARELİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Hesabına yatırılmalıdır. Hesap Bilgileri Şu Şekildedir

Hesap adı              : Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Banka                      : Ziraat Bankası (104)

Şube                        : 66619030-5001

IBAN                        : TR19 0001 0001 0466 6190 3050 01

1. Kurs ücreti yatırılırken açıklama kısmına aşağıdaki bilgiler mutlaka yazdırılmalıdır.
    1. Kursiyerin TC numarası ve Adı Soyadı
    2. Kursun adı
  2. Kurs ücreti yatırıldıktan sonra dekontlar itacademy@klu.edu.tr adresine e-posta ile gönderilebilir. Ya da KLUZEM ofisine bizzat gelerek bırakılabilir.
  3. E-posta ile dekont gönderirken e-postaya öğrencinin TC numarası, adı soyadı, bölümü ve hangi kursa kayıt olduğu bilgileri mutlaka yazılmalıdır.

Detaylı Kurslar hakkında detaylı bilgi için itacademy.klu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Kurs broşürü için tıklayınız

IT academy MS Ofis PHP MySQL

Eğitim Portalına Girmek İçin Tıklayınız.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.